lender direct

Direct lending ofwel lender direct financieringen zijn steeds populairder aan hert worden. Maar wat houdt direct lending in de praktijk in? En waarom is deze financieringsmethode zo geliefd onder ondernemers en particulieren? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de voordelen van direct lending en waarom een lender direct zo ideaal is!

Dit houdt lender direct financieringen in!

Direct lending is een vrij nieuwe manier van geld lenen, zonder dat daarbij een bank betrokken wordt. Feitelijk worden bancaire instellingen via dit systeem ‘buitenspel’ gezet. Dat hebben banken ook een beetje aan zichzelf te danken, want het krijgen van bancaire kredieten is tegenwoordig – zeker voor hert MKB en voor zzp’ers – lastiger dan ooit tevoren. Direct lending biedt hiervoor een oplossing en maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van banken flinke sommen geld te lenen. Bij het directe lending systeem worden mensen met kapitaal, vermogende mensen en beleggers direct in contact gebracht met ondernemers en particulieren die geld nodig hebben. En dat heeft de nodige voordelen!

lender direct

Volop kansen voor ondernemers

Een van de grootte voordelen van gebruikmaken van direct lending door ondernemers, zoals bedrijven, of zzp’ers, is dat direct lending hen veel ruimte en kansen geeft om te investeren in hun eigen toekomst. Banken zijn niet happig meer op het verstrekken van kredieten aan ondernemers met ambitie, dus is het ideaal dat rijke investeerders in dit gat zijn gesprongen. Zonder tussenkomst van een bank kun je dus toch aan het benodigde kapitaal komen.

Een lening op maat

Prettig aan direct lending is dat je op basis van een goede marktanalyse en bedrijfskundige procesanalyse mooie sommen geld kunt lenen, zonder alle poespas die r bij geld lenen via banken komt kijken. De investeerders zijn vaak rijke mensen met oog voor goede ideeën en kunnen er snel voor zorgen dat het geld op jouw rekening staat. Daarbij is het voordelig dat de rentepercentages bij particuliere kredietverstrekkers waar je voor direct lending kunt aankloppen, vaak aantrekkelijker zijn dan de rente die door banken wordt gevraagd. Informeer je daarom verder over wat direct lending voor jou zou kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *