Whatsapp business is een vorm van whatsapp die speciaal voor ondernemers is ontworpen. Net als de gewone vorm van Whatsapp is deze vorm gratis te downloaden. Door gebruik te maken van Whatsapp business kunnen de mensen op een gemakkelijke en laagdrempelige manier in contact komen met de basketbal vereniging. Whatsapp business lijkt op de gewone vorm van Whatsapp echter heeft deze vorm wat meer functionaliteiten. Zo is het via Whatsapp business mogelijk om berichten te automatiseren, sorteren en snel beantwoorden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aan het bedrijfsprofiel belangrijke informatie toe te voegen zoals het adres en de contactgegevens van het bedrijf. Een ander voordeel is dat de berichten gelabeld kunnen worden, hierdoor zijn de berichten op een gemakkelijke manier terug te vinden.

Whatsapp business en basketbal verenigingen.

Basketbal is vooral in Amerika een populaire sport. Ook in Nederland wordt deze sport beoefend. Wanneer iemand graag aan de sport wil beginnen zullen zij eerst online wat onderzoek doen naar de vereniging die het beste bij hen past. Het kan zijn dat zij tegen vragen aan lopen bij het vinden van de juiste vereniging. Hierom is het belangrijk dat de vereniging goed bereikbaar is om de mensen goed te woord te staan.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende berichten op te pakken en de klanten verder te helpen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over de trainingen of de teams binnen de basketbalvereniging. De chatspecialisten zullen de binnenkomende berichten binnen 30 seconden oppakken en de klanten verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen in de week voor u en uw website bezoekers klaar. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en at chatkracht voor u kan betekenen bent u van harte welkom om contact op te nemen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om uw online klantenservice uit te besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *