rente lening vergelijken

Ieder jaar weer ontvang je van jouw gemeente een beschikking met de WOZ waarde Rotterdam. De WOZ waarde is een waardebepaling van jouw woning en daarvoor dien je belasting te betalen. Dit is onder andere de zogenoemde OZB, de onroerendezaakbelasting, maar ook heeft deze waarde vaststelling te maken met andere belastingen. Denk bijvoorbeeld aan de inkomstenbelasting, vermogensbelasting en meer.

Ten onrechte teveel belasting betalen

Wanneer je een te hoge WOZ waarde Rotterdam hebt dan loop je op verschillende manieren het risico om meer belasting te moeten betalen en dit is ten onrechte. Gelukkig kun je aan dit onrecht wel wat doen. Dit doe je namelijk door bezwaar te maken, je stelt dus een bezwaarschrift op tegen de te hoge WOZ waarde. WOZ waarde bezwaar maken kan je een flinke besparing opleveren. Bezwaar maken kan overigens zowel privé als zakelijk.

Wanneer dien je een WOZ waarde bezwaar in?

Je ontvangt ieder jaar via de post of digitaal een WOZ waarde Rotterdam beschikking van de gemeente Rotterdam. Vervolgens kun je hier binnen zes weken bezwaar tegen maken, let dus goed op, daarna is het niet meer mogelijk om bezwaar in te dienen voor dit jaar. Om een goed WOZ waarde bezwaar te maken, heb je goede argumenten nodig. Anders wordt je bezwaar niet in overweging genomen en ongegrond verklaard. Vind je het lastig om zelf bezwaar te maken besteed dit klusje dan uit aan een professional. Voor particulieren is het zelfs helemaal gratis om een bezwaar te laten maken tegen de vastgestelde WOZ waarde. Zelfs wanneer na afloop je bezwaar ongegrond verklaard wordt hoef je niets te betalen. Het is dus altijd een win-win situatie om het te proberen!

Wie kunnen WOZ waarde bezwaar in Rotterdam maken?

Veel Rotterdammers denken dat bezwaar maken tegen de WOZ waarde geen zin heeft. Of ze denken dat het veel te moeilijk is. Toch kunnen veel woningeigenaren, ondernemers en huurders vele euro’s besparen als ze tijdig bezwaar maken. Het WOZ waarde Rotterdam bezwaar maken is simpel, iedereen kan het ! Om bezwaar tegen de WOZ in Rotterdam in te dienen met behulp van een jurist hoeft je slechts enkele stappen te doorlopen. Allereerst dien je jezelf aan te melden en de informatie over jouw woning en leefomgeving te verstrekken. Aan de hand van deze gegevens wordt er door een jurist een bezwaarschrift opgesteld. Wanneer er bericht komt van de gemeente op het bezwaarschrift krijg je vanzelf een e-mail en hoor je of het gegrond of ongegrond is bevonden. Wist je dat de ruime meerderheid van de Rotterdammers werkelijk teveel betaald aan WOZ waarde Rotterdam?! In het geval dat de WOZ waarde wordt verlaagd door een bezwaarschrift in te dienen, bespaar je maar liefst tientallen tot honderden euro’s per jaar!

Nu WOZ waarde Rotterdam bezwaar indienen

Wil jij weten of je teveel WOZ waarde Rotterdam hebt betaald? Wil je weten of je kunt besparen op belastingen in de toekomst? Neem dan contact op met de Bezwaarmaker en dien met hun hulp kosteloos een bezwaarschrift in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *